Suderträffen (18/04/2010)
Category: Competition & Training
Map/area: Lojsta (östra), Gotland
Organiser: IF Hansa-Hoburg
Country: Sweden
Discipline: Long (11,8 km)
Distance: 14.61 km
Time: 72:00
Average HR: 166
Maximum HR: 181
Snabblöpt långdistans i platt och grovskuren gotländsk terräng. 11,8 km på under 73 minuter för mig betyder att det var lättlöpt, men även att det hade gått att springa ännu snabbare. Brent Godman slog mig med 2 minuter och det ryktas om att Mattias gick ner på höga 66. Jag tror ändå att jag kom 3:a... Saknas ännu lite speed, men var riktigt nöjd med min insats! Gotländsk terräng kräver kompass och noggrannhet in till kontrollerna. Jag tycker jag presterade bra på dem båda. Tappade dock c:a en minut på Brent då jag sprang runt även till 9:an. Skogen där var finlöpt, men det hade ju inte jag en aning om...(de andra hade orienterat i skogarna tidigare). Det var lite lotto om terrängen var lika snabb som stigarna eller inte... Eller som min flickvän (som missade 5 minuter totalt idag) uttryckde det: Allt vitt borde ju för fan vara ljusgrönt! Hmmm...Hon hade en dålig dag på jobbet ;)
Resultaten har tyvärr inte laddats upp än (p.g.a. resultatstrul...precis som förra året...och året innan det...haha...suck), men jag ska försöka uppdatera resultatlänken till den rätta så fort den ligger ute. Njut av kartan, sträcktider och mina gps-vägval så länge!
Nightfox är på g. Nu rakas skägget bort (vilket var ett krav; Ingen helrakning av skägget förens jag känner mig vältränad!). På fredag blir det natt-SM!
Show comments (0)
 
Suderträffen (18/04/2010)